Bnd90
Proud Member
Sukces weird mutant plural form of suka? ?
*google translates* ah no :fear: nevermind :fear:
I don't think there is Britt in Polish... sorry... :weeping:
oh well :lol: can i have a fun polish name then?
Brittskawichie ? :fear:
I am still thinking about yours... maybe there is one, but not so popular
EDIT: googled much with no result... but making it Polish that would be something like Britania with short Brita, Britunia, Britusia or Brituś
britus :lol: ok i pick that one :lol:
Brituś.
I think there's a German version of your name: Britta or something like that,
and it sometimes is used in Polish, but it's very rare...
hi hi hi Brituś, that one it so sweeeeet!
Limon, I've just Polished (polished ) Brittany into Britania, coz we don't have one. So we do since now on :cheeky:
i think i like my first one best :mello: Brittskawichie :lol:
you were trying to use Błyskawica in Polish?
woooooooochaaaa
yup i wanna be lightning :wild:
[youtube]_BRv9wGf5pk[/youtube]
Lol Błyskawica! :clapping:
I luv your new siggy Błyskawiczka
(it's a shortened sweeter from from błyskawica, we Polish are notorious for doing that with every damn noun lmao).
Like for ex: my real name is Monika (don't use that tho, I love limonali).
The shortened versions of Monika are:
monisia, moniczka, moninia, moni, monia,
mona, moniś, monik, moni,
and those are only most popular. there's more. So yeah, we kinda retarded
I'm down in Washington dc for the weekend and I think I'm going to stop by the polish embassy here and leave some flowers there if I can :heart:
Czesc kochani co tam u was ? Ja własnie wstałam hah. sukces.
Nie widać. I teoretycznie loty sa wstrzymane, ale jednak coś lata bo wieczorem na okęciu znów lądował samolot z trumnami z Moskwy.O, zacmienie bylo? Nie wiedzialam...
A ten pyl wulkaniczny to widac u was? Pewnie nie, bo to wysoko, ale kto wie, warto zapytac.
:lol: wow ya know now that I think of it :mello: most things end in -ski mostly last names right? not like the us :mello: most last names are Italian or Mexican :mello:
Ex: Smith, Jackson, Perez, Coloumbe, Fargeorgeio, Rabideau, Mederios, DiPippo :fear:
Nie widać. I teoretycznie loty sa wstrzymane, ale jednak coś lata bo wieczorem na okęciu znów lądował samolot z trumnami z Moskwy.
W serwisie informacyjnym podali, że ostatni raz ten wulkan wypluwał coś z siebie w XIX wieku i wtedy pyły krążyły w powietrzu przez ponad rok. Wyobrażacie sobie co by było gdyby na rok trzeba było wstrzymac loty nad Europą? Koniec świata...
:lol: :lol: :lol: Przypomniało mi się jak kiedyś byłam we Włoszech razem z koleżanką. Sporo jechałyśmy pociągiem i w pewnej chwili ogarnęła nas tzw. głupawka i zaczełyśmy rozmawiać w narzeczu polsko-jakimśtam tworząc dialogi w stylu "Czy ty widzos tos multos guros? -Masz racjos góros dużos, rzeczywistos. -Pociągos jados bardzos szybkos. Niedługos dojedzos na miejscos." :doh: A na koniec podróży okazało się, że właściwie to jechałyśmy na gapę, bo nie wystarczyło kupić bilet, trzeba go było jeszcze skasowac w kasowniku przy wejściu na peron. Ale w Polsce nie ma takich zwyczajów więc zadowolone po kupieniu biletow po prostu wsiadłyśmy do pociągu. Dopiero jak wracałyśmy zobaczyłyśmy Japonczyków kasujących bilety.When he wants to mock me he walks around the house and says things like: I'm goingski to haveski chickenski for dinnerski dzisiaj. (he knows 'today')
:lol: :lol: :lol: Przypomniało mi się jak kiedyś byłam we Włoszech razem z koleżanką. Sporo jechałyśmy pociągiem i w pewnej chwili ogarnęła nas tzw. głupawka i zaczełyśmy rozmawiać w narzeczu polsko-jakimśtam tworząc dialogi w stylu "Czy ty widzos tos multos guros? -Masz racjos góros dużos, rzeczywistos. -Pociągos jados bardzos szybkos. Niedługos dojedzos na miejscos." :doh: A na koniec podróży okazało się, że właściwie to jechałyśmy na gapę, bo nie wystarczyło kupić bilet, trzeba go było jeszcze skasowac w kasowniku przy wejściu na peron. Ale w Polsce nie ma takich zwyczajów więc zadowolone po kupieniu biletow po prostu wsiadłyśmy do pociągu. Dopiero jak wracałyśmy zobaczyłyśmy Japonczyków kasujących bilety.
Hahah :hysterical: Ja zawsze w pociagach mam problem z drzwiami lol.. I zawsze mam stracha ze ich nie otworze . OMG.
a Mickiewicz byla kobieta!
oo widze ze komuś sie nasza polska komedia przypomniałato Kopernik była kobietą :cheeky:
i "Sami Swoi"Seksmisja rządzi
Nie widać. I teoretycznie loty sa wstrzymane, ale jednak coś lata bo wieczorem na okęciu znów lądował samolot z trumnami z Moskwy.
W serwisie informacyjnym podali, że ostatni raz ten wulkan wypluwał coś z siebie w XIX wieku i wtedy pyły krążyły w powietrzu przez ponad rok. Wyobrażacie sobie co by było gdyby na rok trzeba było wstrzymac loty nad Europą? Koniec świata...
well, Wałęsa, Wojtyła, Tusk, Rotfeld, Dziwisz, Walentynowicz, Miłosz, Mickiewicz, Norwid, I don't see any -ski :lol:
DiPippo has a filthy ring to it when you're Polish.
Same with 'supa dupa' :shifty: