virginia_woolf
Proud Member
:ciao: dzień dobry :ciao:
dobry wieczór
powiem Wam, że ceremoniał wojskowy w połaczeniu z kościelnym robi wrażenie jak mało co
:ciao: dzień dobry :ciao:
Have you noticed how the sigle white flower just stayied on the coffin of a first lady...? it was so
he knows how to behave in certain moments :yes:
Ola niedawno gdzies czytalam ze powiedziala ze wspolczuje "Marcie ze bedzie musiala zalatwiac wszysztkie sprawy rodziców, byli blisko ja tez tak chce."
Facetów przynajmniej dopada łysienie i przerost prostaty, ale to stanowczo za mało. My musimy się co miesiąc męczyć. Ja mam takie bolesne, że gdyby nie piguki przeciwbólowe chyba bym zdechła. Kiedyś przynajmniej faceci siedzieli dwa lata w wojsku, a teraz co? Gdzie służba dla Ojczyzyny?
a szczególnie końcówka Will You Be There. Jak puścili na memorialu nie mogłam się opanować
A ja jeszcze nie widziałam memorialu i jak na razie cały czas odmawiam zobaczenia... nie umiem... :mellow:
Ach, join the club. I to nie jakis tam zwykly paracetamol, kodeina musi byc, bo inaczej nic nie pomaga. Paskudnie.
Troche zdjec z wczorajszego pogrzebu
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/2/m/Kondolencje_4082067.jpg
To jest chyba Wiktor Juszczenko?
Wiecie co gdyby na pogrzeb przyjechali wszyscy, którzy zapowiadali to chyba kondolencje trwałyby do nocy. Kolejka i tak była gigantyczna.
Dlaczego prezydent Saakaszwili mógł przylecieć z USA, Miedwiediew z Moskwy, a ci z kontynentu nie mogli? Buzek przyjechał z Brukseli samochodem. Lenie.
Merkel tez miala blisko a odwołała.
Nadal mam wrazenie ze mi sie to sni.. nadal nie wierze ze to sie stało.:no:
A wracajac do tej sprawy to juz pojawiaja sie kawały na ten temat. zenujące jak zawsze.
You guys aren't goin to believe this :wild: I'm actually 1/6 th polish :wild: :lol: my grandmothers cousin is polish :lol: I've never really met her before but I know she's 103 this year :mello: I'll have to call her now
:bounce: :bounce:
You guys aren't goin to believe this :wild: I'm actually 1/6 th polish :wild: :lol: my grandmothers cousin is polish :lol: I've never really met her before but I know she's 103 this year :mello: I'll have to call her now
:bounce: :bounce:
it's a long weekend in Australia - Anzac Day on Monday!
Co to za święto?
Uwielbiam długie weekendy.
My works went nuts too... bonkers. completely mad. Anyone, coffee, anyone? I drink like 5 a day!
Kochani kurcze wlasnie ogladam pobyt MJ w Pl. i przypomniało mi się,ze niedawno w pracy ,jedna pani mi opowiadała ze MJ był w szpitalu byl u jej wnuczki. Niestety mała zmarła.