Fluffy_Oz
Proud Member
Dzisiaj te??
nawet bardziej. :bored2:
Dzisiaj te??
Fluffy_Oz;3228696 said:nawet bardziej. :bored2:
Fluffy_Oz;3230030 said:zaczyna sie od tego, ze ubieraja jakiegos znanego goscia w jakis stroj (lekarza, kosmonauty, itp), pozniej wpuszczaja go w nieznana "scenke" przez drzwi, tam juz sa aktorzy, i pierwsze slowa to zawsze "oh, thank god you're here!" i potem musza z tego wybrnac. cudo! ide szukac teraz spadkobiercow w sieci! dzieki!
A co do Twojego problemu, to mo?e wejd? w ustawienia tego antywira i tam co? zmie?, np. wyklucz stron? MJJC z potencjalnych zagro?e? dla Twojego komputera,
A to bezpieczne? W razie gdyby rzeczywi?cie jaki? wirus pojawi? si? na forum?
Fluffy_Oz;3269020 said:macie filmik.
[youtube]Z9RJHC7YA20[/youtube]
nudzilo mi sie.
Zalama?am si? nowym klipem , jest okropny w ogole az mi sie plakac chce..
Teraz juz tak b?dzie???? ze beda rozczarowania klipami muzyk? itp..
My?l?, ?e musimy po prostu zmienic nastawienie do pewnych rzeczy. Wiem, to nie jest ?atwe, ale ja osobi?cie nie oczekuj? juz niczego wielkiego po teledyskach, p?ytach wydawanych bez Michaela itd. Fajnie, ?e mamy okazje pos?ucha? nowych piosenek, a teledyski juz zawsze bed? tylko zlepkami dawnych nagran Michaela, albo fabu?? bez jego udzia?u i albo to zaakceptujemy, albo b?dziemy prze?ywac jedno rozczarowanie za drugim. Tak my?l?.
tylko dziwne, ze klip jest o tancerce, a piosenka opowiada o aktorce... no ale niech im bedzie juz.
No wiesz, w Remember the Time te? ?piewa? o rozmowach przez telefon, a teledysk dzia? si? w staro?ytnym Egipcie. :lol:
Niestety Virginia, video nie dzia?a, zosta?o usuni?te