Fluffy_Oz
Proud Member
hellou magnolia!
Justine;3134125 said:Po raz kojeny twierdze ze mama ma rację..
jestm po obejrzeniu THE LAST DAYS.. i jaki był rezultat ogladania tego dokumentu..?.. No wiadomo łzy i ten ucisk w klatce :/.. .
A co tak cicho? Dziewczyny z Australii jak tam u Was z powodzi?? Bo w tv pokazuj? jakie? straszne widoki.
Znam to. U nas co prawda nie było aż tak, ale na jesieni padało bez przerwy przez ponad tydzien i wszystkie uprawy szlag trafil, bo zamiast pól były jeziora. A teraz tez niby zima, ale dzisiaj jest -20, a dwa dni +5 i od razu z rzeczki robi sie wielka rzeka.Fluffy_Oz;3170993 said:ach, bo jak susza, to przez 6 lat, a jak zacznie padac... przez ostatni miesiac mielismy 2 (slownie: DWA) dni slonca, przez reszte czasu padalo.
virginia_woolf;3176036 said:Znam to. U nas co prawda nie było aż tak, ale na jesieni padało bez przerwy przez ponad tydzien i wszystkie uprawy szlag trafil, bo zamiast pól były jeziora. A teraz tez niby zima, ale dzisiaj jest -20, a dwa dni +5 i od razu z rzeczki robi sie wielka rzeka.
Fluffy_Oz;3176203 said:hmm. nie wiem, ale jakos dawniej, w czasach mojego dziecinstwa, pogoda byla bardziej przewidywalna. bylo wiadomo, ze w grudniu bedzie snieg i zimno, w marcu jak w garncu, kwiecien plecien, a w lipcu i sierpniu cieplo. jesien byla deszczowa, zima mrozna, wiosna ciepla a lato gorace. a teraz to jakos tak nie wiadomo jak.
Mam nadzieje, ze jesli nie zmienia oskarzen na murder 2 to przynajmniej dodadza pare innych, jak "tampering with/hiding evidence", "udzielanie falszywych informacji personelowi medycznemu" i temu podobne. Bosz, staram sie chamowac ta nienawisc, bo mnie zezre zywcem normalnie, ale ciezko, oj ciezko.
Limonali;3186722 said:zalezy od tego jakie (niedorzeczne) dziala wytocza w ramach "obrony" ...
virginia_woolf;3187208 said:Było już wstrzyknięcie propofolu w czasie nieobecności murraya. Podobno propofol jest tak pyszny, że Michaela postanowił go również wypić. Pewnie jutro dowiemy się, że kosmici uspili dr dupka i w tym czasie robili testy na Michaelu.
Justine;3192415 said:jak raz czytalam zeznania to sie poplakałam i wole juz nie czytac nie wiedziec ..
Prawd? rzek? David Nordahl, ?e w oczach Michaela mo?na zobaczy? ca?y ?wiat. :wub:
Dzisiaj te??I am sooooooooooo bored!