karin861
Proud Member
Spain :wild:
karin861;3592013 said:Chorwacja :shifty:
:drunk: :drunk: :drunk:
:toofunny: hahahaaa! :cheers: stoooo lat stooo lat! :drunk: Polać jej wódki! :lmao:_nita;3592103 said:Živjela ti meni još sto godina!!! :drunk:
karin861;3592164 said::toofunny: hahahaaa! :cheers: stoooo lat stooo lat! :drunk: Polać jej wódki! :lmao:
:lol::lol:^ Just telling the truth, just telling the truth. :lol:
karin861;3592538 said:@Anitka: Ja myślę, że to genialny pomysł! :drunk: Zaśpiewajmy! :drunk: Piosenka chorwacko - polska! :drunk: Masz jakiś pomysł? :shifty: Co by zaśpiewać? :drunk: :girl_karaoke:
_nita;3592896 said:Ma naravno da je to odlična ideja! :drunk: Šta se drugo od nas može očekivati nego same genijalne stvari! :drunk: Ja bih neku seljačku pjesmu! :drunk: Uz pratnju tamburice! :drunk: Jer kakva je to zabava bez tamburice??? :drunk: Nikakva!! :drunk: A i uz rakiju najbolje ide tamburica! :drunk: Nadam se da ti odgovara? :drunk:
Poljska :drunk: :drunk: :drunk:
karin861;3593231 said:Ołłłłł jeeeeeeeee Polska na zawsze! :drunk: Pijemy za Polskę! Pijemy za Chorwację! :drunk: Cieszę się, że pomysł Ci się podoba! :drunk: Oczywiście! Tylko pomysłowe dziewczyny z nas! :drunk: W takim razie bawmy się! :drunk: Ale z tamburynem? Czy z mandoliną? Bo nie rozumiem :toofunny: Sorry u nas nie ma takich zabaw z instrumentami muzycznymi jak mandolina etc. :lmao: :wild: To będzie nowość dla mnie! :drunk: wooohooo! Umiesz grać? Bo ja mogę śpiewać! Tak głośno jak potrafię! :drunk: :toofunny: :cheers:
BTW Ja zawsze odpowiem! :naughty: