A-Z of Locations

karin861;3592164 said:
:toofunny: hahahaaa! :cheers: stoooo lat stooo lat! :drunk: Polać jej wódki! :lmao:

I još mnogo više! :drunk: I neka ta vodka samo teće! :lmao:

France

^ :toofunny: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vodka river :lmao:

I kraina Rakij? p?yn?ca! :drunk: I za Anitk? i Karinic?! Hippp hipppp huraaaaaaaaa! :drunk: :cheers: :lmao:

Germany :cheers: olalalalaaaaaaaa! :drunk:

^ Oooooooooo... RAKIJA!!!!!!!! Ma naravno!!! :drunk: Rijeke votke i jezera rakije!!! :drunk: Ooopppaaaaaaa!!!! :drunk: Uzdravlje! :cheers:

Hawaii

^ :naughty: :cheers: za kochan? Anitk?! :drunk: za te jeziora i rzeki! :drunk: za :crazy: siostry! Za Chorwacj?! :drunk: Hrvatska rulesss! :drunk: Kochana Rakija! Przybywam! :drunk: :lmao:

Ireland

^ I za moju dragu Karinicu!!! :drunk: Za Poljsku!! :drunk: I za svu njenu votku! :drunk: Da bar ti nikad nestala! :drunk: I da nam bar rijeke i jezera nikad ne presušili!! :drunk: Rakija te već čeka na stolu! :cheers: Mogli bi smo nešto i zapjevat, šta misliš? :drunk:

Jamaica

@Anitka: Ja my?l?, ?e to genialny pomys?! :drunk: Za?piewajmy! :drunk: Piosenka chorwacko - polska! :drunk: Masz jaki? pomys?? :shifty: Co by za?piewa?? :drunk: :girl_karaoke:

@Erica: :lmao: I know what you said... I had Spanish classes for 2 years :p do you know what I'm saying now? :toofunny:

Latvia

karin861;3592538 said:
@Anitka: Ja myślę, że to genialny pomysł! :drunk: Zaśpiewajmy! :drunk: Piosenka chorwacko - polska! :drunk: Masz jakiś pomysł? :shifty: Co by zaśpiewać? :drunk: :girl_karaoke:

Ma naravno da je to odlična ideja! :drunk: Šta se drugo od nas može očekivati nego same genijalne stvari! :drunk: Ja bih neku seljačku pjesmu! :drunk: Uz pratnju tamburice! :drunk: Jer kakva je to zabava bez tamburice??? :drunk: Nikakva!! :drunk: A i uz rakiju najbolje ide tamburica! :drunk: Nadam se da ti odgovara? :drunk:

Poljska :drunk: :drunk: :drunk:

_nita;3592896 said:
Ma naravno da je to odlična ideja! :drunk: Šta se drugo od nas može očekivati nego same genijalne stvari! :drunk: Ja bih neku seljačku pjesmu! :drunk: Uz pratnju tamburice! :drunk: Jer kakva je to zabava bez tamburice??? :drunk: Nikakva!! :drunk: A i uz rakiju najbolje ide tamburica! :drunk: Nadam se da ti odgovara? :drunk:

Poljska :drunk: :drunk: :drunk:

Ołłłłł jeeeeeeeee Polska na zawsze! :drunk: Pijemy za Polskę! Pijemy za Chorwację! :drunk: Cieszę się, że pomysł Ci się podoba! :drunk: Oczywiście! Tylko pomysłowe dziewczyny z nas! :drunk: W takim razie bawmy się! :drunk: Ale z tamburynem? Czy z mandoliną? Bo nie rozumiem :toofunny: Sorry u nas nie ma takich zabaw z instrumentami muzycznymi jak mandolina etc. :lmao: :wild: To będzie nowość dla mnie! :drunk: wooohooo! Umiesz grać? :D Bo ja mogę śpiewać! Tak głośno jak potrafię! :drunk: :toofunny: :cheers:

BTW Ja zawsze odpowiem! :naughty:

........

Spain :wild:

karin861;3593231 said:
Ołłłłł jeeeeeeeee Polska na zawsze! :drunk: Pijemy za Polskę! Pijemy za Chorwację! :drunk: Cieszę się, że pomysł Ci się podoba! :drunk: Oczywiście! Tylko pomysłowe dziewczyny z nas! :drunk: W takim razie bawmy się! :drunk: Ale z tamburynem? Czy z mandoliną? Bo nie rozumiem :toofunny: Sorry u nas nie ma takich zabaw z instrumentami muzycznymi jak mandolina etc. :lmao: :wild: To będzie nowość dla mnie! :drunk: wooohooo! Umiesz grać? :D Bo ja mogę śpiewać! Tak głośno jak potrafię! :drunk: :toofunny: :cheers:

BTW Ja zawsze odpowiem! :naughty:

Življela Poljska! :drunk: Življela Hrvatska! :drunk: Ma kako mi se ne bi svidjela ideja! :drunk: To je nešto nalbolje što sam u zadnje vrijeme čula! :drunk: Pijem i u to ime! :drunk: Življele naše genijalne ideje zauvijek! :drunk: Uzdravlje! :drunk: Ali kakva mandolina? :wtf: TAMBURICA!!! :drunk: Ma budem ja tebi pokazala šta je tamburica! :D Kad je čuješ, moraš se jednostavno napit! :drunk: :lmao: Još kad uz to dodaš harmoniku i violinu... :drunk: I svinja s ražnja! :drunk: Budem ja tebe naučila ovdašnje običaje! :D :lmao: I možeš igrati i pjevati koliko te god volja! :drunk: Ma budemo mi duet napravile! :drunk: Samo nek se pjesma čuje! :drunk: Oooppaaaaaaa!!! :drunk:

Ne razumijem šta misliš? Na sve odgovoriš? Misliš moje poruke? :blink: Moraš mi bolje objasniti.. :lmao:

_______

Uruguay

Back