virginia_woolf
Proud Member
pamiętacie Janusza Zakrzeńskiego? Grał Benedykta Korczyńskiego w Nad Niemnem, on też zginął pod Smoleńskiem. :no:
Dear fans from poland.
I would like to give you my condoleances for losing your president.
I hope your country will stay calm and make the right decisions now and not get in trouble again.
Take care people, my thoughts and prayers are with you and your people!!!!
L.O.V.E.
Nie potrafię sobie wyobrazić co on musiał czuć...Jarosław dokonał identyfikacjii Lecha i Marii.
Jarosław dokonał identyfikacjii Lecha i Marii.
Mieszkancy Smoleńska przychodzili z kwiatami bialo czerwonymi (goździki) i przekazwali dziennikarzom by ozdobili bramę lotniska. I jeden z mieszkanców powiedział , ze przeprasza ze to sie stało u nich.
Nie trawię Putina, ale szacunek dla niego i Miedwiediewa za to jak zachowali się w obliczu tragedii.
I żałoba narodowa w Rosji, jednak nie spodziewałam się tego.
Nie potrafię sobie wyobrazić co on musiał czuć...
btw.Barack Obama na twitterze napisał :
A własnie Marszałek ogłosił ,że w ciagu 2 tygodni ustalą date wyborów.
kochani ludzie... nie wiem,co powiedziećMieszkancy Smoleńska przychodzili z kwiatami bialo czerwonymi (goździki) i przekazwali dziennikarzom by ozdobili bramę lotniska. I jeden z mieszkanców powiedział , ze przeprasza ze to sie stało u nich.
Putin i władze rosyjskie naprawdę stanęli na wysokości zadania. Nie spodziewałam się tego szczerze mówiąc, ale muszę przyznać, że za to, co zrobili zasługują na najwyższy szacunek... kto wie, może to jest szansa - choć tak ciężko okupiona - na trwałą poprawę relacji polsko-rosyjskich? W końcu potrzebujemy w naszych sąsiadach przyjaciół i współpracowników, a nie wrogów...I oczywiscie sa debaty pt" Co by było gdyby.."
Programy publicystyczne na ten temat..itp.
Putin miał łzy w oczach jak był na miejscu tragedii z Tuskiem.
Stoi na czele ojej zapomniałam jak to brzmiało czegoś ..hmm co ma wyjasnic dlaczego to sie stało.
Aha i pokryją koszty powrotu ludzi do Polski o ile dobrze usłyszałam. Chcialam jak najwiecej zapamiętac by wam tutaj napisać, ale się nie dało aż tyle newsów na raz.
Pokazywali jeszcze taki zlepek informacji tv z całego swiata.